Victor Vennerström - Informationsenhetens Ordförande

Uppskattat samarbete med teknologkåren i Luleå

Uppskattat SKS-samarbete med Teknologkåren i Luleå
För Teknologkåren i Luleå är samarbetet med Universitetsmediagruppen och Kårsponsorer ett värdefullt inslag i deras näringslivsarbete. Teknologkåren uppskattar SKS hjälp att nå ut och etablera relationer till företag på orten.
”Vi vill se våra medlemmar lyckas i karriären. Vi vill kunna erbjuda dem ett starkt näringslivsnätverk som de kan nyttja när de ska ta sig ut på arbetsmarknaden. Därför arbetar vi aktivt med att bygga starka relationer till företag i regionen. Där gör Kårsponsorer stor nytta i sammanhanget”, säger Victor Vennerström som är Informationsenhetens ordförande på Teknologkåren i Luleå.
Victor påpekar också att den här typen av samarbeten inte bara är till nytta för Studentkårer, utan även för de företag som väljer att bli Kårsponsorer:
”Kårsponsorerna får möjlighet att synas mot studenter, vilket är otroligt viktigt i en region som Norrbotten. Luleå växer näringslivsmässigt och kommer behöva nyanställa runt 51 000 personer innan 2030. För att behålla unga talanger och arbetskraft i länet måste företagen attrahera studenter att bo kvar och jobba här efter avslutade studier. Kårsponsring är ett bra sätt för dem att stärka arbetsgivarvarumärket. Studentkårsponsring gynnar på så sätt både Studentkårerna och företagen som sponsrar.”

X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer