Om oss

SKS - Student-Kår-Sponsorer - är ett gemensamt samarbetsinitiativ för alla Svenska studentkårer som gör det möjligt för fler företag att enkelt sponsra studentkårer i det viktiga arbetet att hjälpa kårmedlemmar och studenter till ett inspirerande lärande för livet. Här samlas ett flertal Svenska studentkårer för att visa upp sina viktiga lokala sponsorer.

Samlingsplatsen www.kårsponsor.se är ett gemensamt administrations- presentations- och länkverktyg för studentkårerna och sponsorerna som används studentkårernas sponsor-administration.
SKS - www.kårsponsor.se är ursprungligen framtaget som en digital sponsoridé av Luleå Teknologkår och Universitetsmedia-gruppen.
www.kårsponsor.se helägs av Universitetsmedia-gruppen i samarbete med anslutna studentkårer.
Sajtens drift & utveckling, sponsorsamarbetsutveckling, relaterade sponsorkontakter, samt lokal studentkårsponsorförsäljning - genomförs av specialiserade studentkårsteam inom Universitetsmedia-gruppen på direkt uppdrag av studentkårerna. Samarbetet mellan studentkårerna och Universitetsmedia-gruppen innebär att Studentkårerna får mer tid och nya resurser till Kårernas viktigaste uppdrag:
Att hjälpa sina kårmedlemmar och alla studenter till ett inspirerande lärande för livet.

För sponsorfrågor, intresseanmälningar eller övrigt vänligen vänd er till: kontakt@karsponsor.se
För studentkårer hänvisas direkt till aktuell kontaktperson på Universitetsmedia-gruppen.

Välkommen och tack för ert stöd till studentkårernas viktiga arbete!
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer